Meer dan 10 jaar ervaring
Eerlijke prijzen
Resultaatgerichte aanpak
Snel geleverd in je mailbox

Betaalmethoden

Betalen moet makkelijk en veilig zijn. Daarom werken we samen met betalingsprovider Buckaroo. Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

iDEAL

Met iDEAL betaal je veilig via internetbankieren via je eigen bank. iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Je wordt vanuit de betaalomgeving op Beonline-marketing.nl doorgeleid naar je eigen internetbankieromgeving voor het uitvoeren van de betaling. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.


PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee je bij veel websites kunt betalen. PayPal is gekoppeld aan creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) of bankrekening. Als je via PayPal betaalt, gebruik dan het e-mailadres [email protected] Bekijk de website van PayPal voor meer informatie.


Creditcard

Je kunt bij Superyoga.nl betalen met je MasterCard, VISA of Maestro creditcard of debitcard. Je vult je persoonlijke gegevens via een beveiligde verbinding van onze betaalpartner Buckaroo in zodat je geen risico loopt. We verwerken creditcard betalingen razendsnel waardoor we je bestelling direct naar je kunnen opsturen. Je vult je kaartgegevens in op de website van onze betaalpartner Buckaroo waardoor wij nooit inzicht hebben in de kaartgegevens. De data wordt beveiligd ingevoerd, gebruikt voor de betaling, en daarna niet opgeslagen. Voor het betalen met je creditcard rekenen we geen extra kosten.


Achteraf betalen via bankoverschrijving

Je kunt tijdens het afrekenen van je bestelling ook betalen door een bankoverschrijving. Schrijf het totaalbedrag van de factuur over naar de bankrekening van onze betaalprovider Buckaroo. Na ontvangst van de betaling sturen wij je bestelling zo snel mogelijk naar je op. Let op: vermeld altijd het betalingskenmerk van Buckaroo in de omschrijving die je hebt ontvangen in de losse bankoverschrijvingsmail na het plaatsen van de bestelling. Is je betaling via een andere betaalmethode mislukt? Neem dan contact met ons op en maak het bedrag niet over naar Buckaroo.


Bancontact

Ook als Belgische klant ben je bij Be Online Marketing meer dan welkom. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om te betalen via Bancontact. Met Bancontact betaal op je een veilige en vooral vertrouwde en snelle manier je gewenste producten. Betalen via Bancontact levert geen extra kosten op en je hoeft geen account aan te maken om te kunnen betalen. Het voordeel is dat je betaling direct bij ons binnenkomt en dat we je producten direct kunnen toesturen. Bij een bankoverschrijving duurt het doorgaans een paar dagen langer omdat we eerst wachten tot de betaling binnen is voordat we de producten versturen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Meer dan 10 jaar ervaring
Eerlijke prijzen
Resultaatgerichte aanpak
Snel geleverd in je mailbox